onze activiteiten

Voor alle doelgroepen

Omdat sporten en bewegen voor íedereen leuk en belangrijk is, organiseert Sportief Capelle ook ‘eigen’ activiteiten. Soms gaat dit in samenwerking met de zorg, zoals het ziekenhuis of verzorghuizen. Soms samen met sportaanbieders of scholen. Soms heb je net even wat andere of meer hulp nodig, dan dat een sportvereniging je kan bieden. Omdat je bijvoorbeeld niet goed ter been bent, al heel lang niet gesport hebt, een functiebeperking hebt of wilt bewegen in een langzamer tempo dan reguliere groepen. Of je wilt gewoon eens een andere sport proberen of met een groep samen bewegen.

Bewegen loont! Voor iedereen!

Wij maken ons er hard voor dat alle Capellenaren die willen sporten of bewegen, uit de voeten kunnen. Alle leeftijden en alle doelgroepen. Ons aanbod is daarom zeer divers. Onze activiteiten zijn veelal wekelijks. Daarnaast organiseren we ook sport- en beweegactiviteiten op incidentele basis. Onze kindervakantieactiviteiten in de sporthallen zijn bijvoorbeeld niet meer weg te denken! Klik op bovenstaande doelgroepen als je meer wilt lezen over ons aanbod van sportstimuleringsprojecten en activiteiten.

Zwemles

 
bericht van 6 mei 2020
 
Is jouw kind 3,5 jaar of ouder, dan kan je hem/haar NU aanmelden voor de algemene wachtlijst voor de zwemlessen!
 
Jouw kind mag namelijk beginnen met het volgen van zwemles als hij/zij 4 jaar is. Aanmelden kan je doen door op de link te klikken: https://webshopcapelle.recreatex.be/Home .
 
Bij je aanmelding kan je alvast je voorkeursdagen aangeven. Hier proberen wij dan straks bij de indeling zoveel mogelijk rekening mee te houden.