onze activiteiten

Voor alle doelgroepen

Omdat sporten en bewegen voor íedereen leuk en belangrijk is, organiseert Sportief Capelle ook ‘eigen’ activiteiten. Soms gaat dit in samenwerking met de zorg, zoals het ziekenhuis of verzorghuizen. Soms samen met sportaanbieders of scholen. Soms heb je net even wat andere of meer hulp nodig, dan dat een sportvereniging je kan bieden. Omdat je bijvoorbeeld niet goed ter been bent, al heel lang niet gesport hebt, een functiebeperking hebt of wilt bewegen in een langzamer tempo dan reguliere groepen. Of je wilt gewoon eens een andere sport proberen of met een groep samen bewegen.

Bewegen loont! Voor iedereen!

Wij maken ons er hard voor dat alle Capellenaren die willen sporten of bewegen, uit de voeten kunnen. Alle leeftijden en alle doelgroepen. Ons aanbod is daarom zeer divers. Onze activiteiten zijn veelal wekelijks. Daarnaast organiseren we ook sport- en beweegactiviteiten op incidentele basis. Onze kindervakantieactiviteiten in de sporthallen zijn bijvoorbeeld niet meer weg te denken! Klik op bovenstaande doelgroepen als je meer wilt lezen over ons aanbod van sportstimuleringsprojecten en activiteiten.

Bewegen met filmpjes!

Vrijdag jl. was de tweede dag van de spierkrachtchallenge. 
De groepen zijn in Schollevaar en Schenkel aan de slag gegaan met de eerste oefeningen. Van deze oefeningen hebben we een leuke serie filmpjes gemaakt, samen met AlphaShoots. Want jong talent geven we natuurlijk graag een kans! 
Dank ook aan de iets oudere talenten Ton en Ineke, onze filmsterren. Kon je er niet bij zijn, of wil je thuis wat oefeningen doen?
 
Kijk dan eens op ons YouTube kanaal: https://www.youtube.com/user/Sportiefcapelle.
Bij voldoende aanmeldingen gaan we de challenge nog een keer doen!
Kijk voor meer mogelijkheden om te bewegen en sporten op www.sportiefcapelle.nl
 
Bewegen loont. Altijd!