Onze Organisatie

Op welke manier je ook wilt bewegen of sporten in Capelle aan den IJssel; er is áltijd een mogelijkheid! Van jong tot oud; gezond, wat minder vanzelfsprekend of misschien juist op topniveau. Bewegen loont. Altijd! Wij brengen graag iedere Capellenaar in beweging. Door te inspireren, te motiveren en te faciliteren. Want wát zijn er fantastisch veel mogelijkheden in Capelle aan den IJssel om individueel of in groepsverband te sporten of te bewegen. Wij hebben de beweeg- en sportaanbieders in kaart en helpen je graag naar een passend aanbod. Daarnaast exploiteren en beheren wij de sporthallen, gymzalen en sportvelden.
We geven ze graag in gebruik aan verenigingen, sportaanbieders en particulieren. In alle wijken van Capelle is er hierdoor de mogelijkheid om veilig en vertrouwd -zowel buiten als binnen- te sporten. Ook organiseren we zelf een groot aantal beweeg- en sportactiviteiten. In de wijken, op scholen, met zorgcentra en diverse andere partners. We bundelen dagelijks onze krachten om er met elkaar voor te zorgen dat Capelle een prachtige stad is om te wonen en te bewegen!
 

Bewegen loont. Altijd! Overal en voor iedereen.

Beweeg-feestweek in sportcomplex Aquapelle

 
Sportcomplex Aquapelle is geopend! Dit gaan we natuurlijk feestelijk vieren! Van zaterdag 17 tot en met vrijdag 23 oktober, zijn er allerlei leuke activiteiten, voor jong en oud. Oftewel een ‘beweegfeestweek’ in de herfstvakantie.
 

Tof programma

Hier vinden jullie het programma van de feestweek, een week vol met sport, spel en beweegactiviteiten. We presenteren dit vol trots omdat het gelukt is om samen met Capelse verenigingen en sport- en beweegaanbieders een geweldig gevarieerd programma samen te stellen in ons nieuwe sportcomplex.
 
Er zit ook een dubbel feestelijk tintje aan deze week. Wij, Sportief Capelle, de beheerder van het sportcomplex, bestaan dit jaar namelijk 10 jaar! Ook daarom wilden we grootst uitpakken. 
 
Helaas kunnen we door de coronamaatregelen geen publieksactiviteiten organiseren, publiek is nu immers niet toegestaan. De activiteiten zijn dus bedoeld om actief mee te doen. Denk aan de toffe zwem4daagse met ACZ, de dansworkshops met Dansschool On the Move, de panna knockout, ouder en kind zwemmen, Club Goud in het zwembad, Sport en Fundorp, discozwemmen en een triathlon. Klinkt dat niet cool?!
 

Voor iedereen

Voor iedereen is er iets te doen in deze week. Kinderen, volwassenen, sporters en niet-sporters uit Capelle aan den IJssel en omstreken zijn van harte welkom! Het belooft een super leuke week te worden. Er is begeleiding en toezicht bij de activiteiten. Ook vindt er een expositie plaats van de Historische Vereniging Capelle, met aansprekende beelden uit het Capelse verleden.
 

Corona-regels en aanmelden

Uiteraard houden we ons allemaal aan de regels die gelden omtrent corona. Vanwege corona en de maximale bezetting is het belangrijk dat je je online aanmeldt voor activiteiten. Hoe dat kan, lees je onderaan dit artikel, maar let op....
 
Kijk ook voor je van huis vertrekt altijd even op onze site voor de actuele status! In deze tijd kan er op het laatste moment een aanpassing in het programma moet worden aangebracht.
 
Volg ons ook online op Facebook @sportcomplexAquapelle voor updates en meer informatie.
 
Hierbij tot slot een bedankje aan alle verenigingen, sportaanbieders en vrijwilligers die zich hebben ingezet of gaan inzetten om alle activiteiten mogelijk te maken. 
 
Aquapelle is meer dan je denkt!
 

Online aanmelden activiteiten

Banenzwemmen, Recreatiezwemmen, Ouder en kind zwemmen via deze link
Zwemvierdaagse: via deze link = VOL!
Inlooptraining badminton: deze activiteit gaat niet door
Pannaknockout: inschrijven via info@sportiefcapelle.nl
Dansworkshops: inschrijven via info@sportiefcapelle.nl
Freerunning: inschrijven via info@sportiefcapelle.nl
Triathlon zwemmen (onderdeel programma Sportieve Herfst): via deze link.
Club Goud = VOL!
Sport & fun dorp: ticketverkoop 
Synchroonzwemmen clinic inschrijven via info@sportiefcapelle.nl