Zwemvereniging ACZ opent 2020 met OPEN DAG

14-01-2020
 
Het jaar 2020 brengt voor ACZ een grote stap vooruit met het openen van het nieuwe zwembad (Sportcomplex Aquapelle) in Capelle. Voordat het zover is starten ze op 2 februari 2020 nog met hun open dag in zwembad De Blinkert.
 
Dit is een geweldige kans om kennis te maken met de verschillende afdelingen van deze gezellige Capelse sportvereniging. Een sportvereniging waar kinderen uit de hele regio Rijnmond komen sporten en die al vele Nederlands kampioenen heeft voortgebracht. Maak kennis met de wedstrijdzwemsport, het zo snel mogelijk afleggen van je favoriete afstand. Maak kennis met het synchroonzwemmen, voer de mooiste balletvormen uit in het water.
 
Beide afdelingen voeren hun sport uit op topsport- als wel op recreatieniveau. De open dag van ACZ biedt iedereen, (veelal kinderen) de mogelijkheid te komen kijken of dit de sport is waarin hij/zij zich verder wil ontwikkelen en wellicht zelfs zal gaan uitblinken. Belangrijk voor deelname aan de open dag dat het kind beschikt over zwemdiploma A.
De open dag zal dit jaar weer bestaan uit verschillende zwemonderdelen, waarbij het kind kennis maakt met de zwemsport.
 

Waar en wanneer?

Zondag 2 Februari van 14.30-16.30 uur
Zwembad De Blinkert, Valeriusrondeel 700, 2902 CT Capelle aan den IJssel
 

Aanmelden

Ben je tussen de 5 en 12 jaar en heb je een A-diploma? Meld je dan aan voor de open dag! Dat kan via:
 
Wedstrijd: Bianca Luthart
06-20092551
 
Synchroon: Nicole Tournier
06-81912745