Eerste wijksporter van 2020

12-02-2020
Romano Raffi van der Zee is wijksporter van de maand januari geworden. Iedere maand kiezen de sport & beweegcoaches van Sportief Capelle een deelnemer uit die in hun ogen de titel wijksporter van de maand verdient.
 
Positief gedrag wordt heel erg gewaardeerd, het sportniveau van de deelnemers is van ondergeschikt belang. Deze maand gaat de titel naar Romano. Romano is een lieve en sportieve jongen die zich goed inzet en nooit klaagt. Hij is 9 jaar en zit in groep 6 van de Pieter Bas.
 
Buiten sporten bij Sportief Capelle, zit hij op Krav Maga en boksen bij Noes Fiolet Studios. Krav Maga vindt hij stiekem toch wel het allerleukste. Bij wijksport vindt hij 'bunker trefbal', verstoppertje en 'tien tellen in de rimboe' het leukste om te doen. Naast veel officiële sporten die je kunt bedenken, doen we tijdens wijksport natuurlijk ook leuke recreatieve spellen.
 
“Ik had niet verwacht dat ik wijksporter van de maand zou worden, ik ben er heel erg trots op”. Met deze woorden sloot hij af voordat hij weer mee ging doen met ringhockey.