Van De Blinkert naar Aquapelle

06-02-2020
 

Wat gaat er gebeuren?

Zoals u wellicht al heeft vernomen wordt er op dit moment een nieuw zwembad (en sporthal) gebouwd in Capelle aan den IJssel. Sportcomplex Aquapelle opent naar verwachting begin september 2020 de deuren. Voor uw geruststelling, De Blinkert gaat pas dicht als het nieuwe zwembad geopend is.
 
Het nieuwe zwembad zal geëxploiteerd worden door Sportief Capelle. Sportief Capelle beheert alle Capelse binnen- en buitensportaccommodaties en is op basis daarvan nu ook gevraagd de nieuwe sporthal met het daaraan vastgelegen zwembad te exploiteren.
 
Op dit moment zitten we nog midden in de voorbereidende fase. Wat we al wel kunnen zeggen, is dat er in ‘Aquapelle’ een divers aanbod aan programmering zal zijn en dat hierbij, daar waar mogelijk, rekening wordt gehouden met de huidige programmering van De Blinkert. Ook zwemles/instructiezwemmen zal aangeboden gaan worden. Het streven is alle kinderen die tijdens de ‘verhuizing’ nog bezig zijn met hun Zwem ABC in De Blinkert dit kunnen voortzetten in het nieuwe zwembad. Op welke manier dit precies zal zijn, wordt te zijner tijd medegedeeld.
 
Optisport en Sportief Capelle zijn in overleg over het overnemen of afhandelen van de (eventueel) nog openstaande tegoeden op uw baden of leskaart. Zodra wij hier meer informatie over hebben, laten wij dit aan u weten.
 
Team zwembad De Blinkert & Sportief Capelle