Activiteiten ouderen gaan niet door

12-03-2020
 

Update corona en onze activiteiten

De door ons georganiseerde activiteiten voor ouderen (60+) zullen met ingang van heden (donderdag 12 maart) geen doorgang vinden, in ieder geval tot en met 31 maart!! Wij nemen hierin onze verantwoordelijkheid zodat er geen (risico op) verspreiding plaatsvindt naar kwetsbare doelgroepen d.m.v. onze sport- en beweegactiviteiten.
 
Ook activiteiten met meer dan 100 personen gaan niet door. Deze worden in updates (nieuwsitems) bij naam vermeld.
 
Onze overige activiteiten (voor andere doelgroepen) vinden doorgang tot nader bericht. Wij volgen hierin de adviezen en richtlijnen die actueel worden afgegeven door het RIVM.
Uiteraard houden ook wij deze nauwlettend in de gaten. 
 

Voor de Capelse sportaccommodaties

die wij beheren, zetten wij de komende dagen extra flesjes met desinfecterende gel neer. En op ons kantoor ook (mocht je een pasje o.i.d. komen ophalen). Gebruik deze bij het betreden en verlaten van de accommodaties. Bij die flesjes vind je instructies i.v.m. hygiëne.

Hygiëne

Let op een juiste hygiëne - grondig handen wassen, hoesten en niezen in de elleboog en papieren zakdoekjes gebruiken.
Schud geen handen meer en wijs elkaar hier op. Als het vermoeden bestaat dat men besmet is met het coronavirus of er is contact geweest met een besmet persoon? Neem dan telefonisch contact op met de huisarts. Indien de huisarts denkt dat er een risico is dan wordt men verzocht niet in het openbaar te verschijnen, dus ook niet in een sportaccommodatie, totdat meer bekend is.