Sport en Fundorp

26-02-2020

 

Voorjaarsvakantie!

Dit kun je doen in Capelle aan den IJssel
 
De voorjaarsvakantie staat voor de deur. Heb jij nog geen idee wat je met je kinderen moet doen deze voorjaarsvakantie? Geen paniek, in Capelle a/d IJssel hebben wij een super leuke activiteit waar de kinderen geen genoeg van krijgen! Sporthal de Lijster is van de kinderen!
 

Kinderen leef je uit!

Springkussens, stormbaan, tumblingbaan, voetbalkooien en allerlei leuk sport- en spelmateriaal. Voor de kleintjes is er een apart klim- en klauter parcours. Gedurende de dag zijn er ook leuke knutselactiviteiten, rapworkshops en wat dacht je van de techniekbus?
 
In de voorjaarsvakantie organiseert Sportief Capelle weer een Sport & Fundorp. Kinderen kunnen zich met elkaar -of met hun ouders, opa’s & oma’s, vriendjes, of met wie ze maar willen- een hele dag vermaken.
 

Hoe, wat, wanneer?

Op woensdag 26 februari gaan om 10.00 uur de deuren open. Tot 12.00 uur is het Sport & Fundorp exclusief voor de kleine kinderen t/m 6 jaar. Van 12.00 tot 16.00 uur zijn alle kinderen t/m 12 jaar ook welkom. In de middag kunnen kinderen bij de techniekbus van het IJsselcollege aan de slag. De kinderen kunnen een keuze maken tussen twee werkstukken, nl. een tol of een raketwagen. De tol moet met behulp van een lijmpistool in elkaar worden gezet. De raketwagen vraagt iets meer technische handelingen, zoals schuren, aftekenen, boren en schroeven.
 
Donderdag 27 februari is het Sport & Fun dorp van 10.00 tot 16.00 uur geopend voor alle kinderen van 0 t/m 12 jaar. Tussen 13.00 en 15.00 uur zijn er ook rapworkshops, verzorgd door Talentzskool. Dus heb je altijd al je eigen rap willen schrijven, maar je weet niet hoe? Dit is je kans!

 

Din 25 feb Alleen voor BSO's  
Woe 26 feb 10-12u alleen t/m 6 jaar 12-16 uur t/m 12 jaar
Don 27 feb 10-16 uur t/m 12 jaar  
Rapworkshop donderdag 13-15 uur  
Techniekbus woensdag middag  
Bingo elke dag  
Schmincken woensdag ochtend 10-12 uur

Voor de BSO's

Voor de kinderopvangorganisaties heeft Sportief Capelle deze editie een aparte dag, namelijk op dinsdag 25 februari. Dus werk je op een BSO, neem dan contact op met Sportief Capelle. Voor de veiligheid van iedereen zijn grote groepen op de woensdag en donderdag namelijk niet toegestaan
 

Entree

De entreekosten zijn € 4,- en de locatie is Sporthal de Lijster (Lijstersingel 20, Capelle aan den IJssel). Volwassenen en kinderen t/m 1 jaar hebben gratis entree.  
 
LET OP! JE KUNT VANAF NU ALLEEN NOG MAAR PINNEN! Wij hebben dus geen contant geld meer!
 
Wil je meer informatie, mail of bel naar Sportief Capelle:
010 – 25 88 787 of info@sportiefcapelle.nl