Aquapelle bijna open!

24-08-2020

Sportcomplex Aquapelle gaat in september open! Wat zijn wij blij en trots dat we de deuren eindelijk kunnen openen voor jullie! Op 1 september vindt eerst de officiële opening plaats voor genodigden.

We werken momenteel toe naar een compleet zwem- en sportprogramma. Je kunt je voorstellen dat er nog veel werk aan de winkel is en dat we niet gelijk het volledige programma gaan invullen vanaf 2 september. We gaan het programma stap voor stap maken, uitbreiden en bekend maken. Per week, maand, periode komt er weer wat bij en breiden we uit totdat het ‘staat’. Een programma waarvan iedereen iets kan vinden dat bij hem/haar past. Ook corona vergt uiteraard onze aandacht en aanpassingen.

We zullen jullie blijven informeren via deze site en via facebook (@sportcomplexaquapelle). Je kunt hier nu informatie vinden over banen zwemmen en over zwemlessen en over het sportcomplex en haar faciliteiten.

Oké dan.... alvast een leuke preview! Op 26 september, op burendag, nodigen we onze buren uit om een kijkje te nemen. En in de herfstvakantie organiseren we een feestweek .....hierover ook binnenkort meer….!