Extra sportlessen verenigingen

03-06-2020
 
Diverse Capelse sportclubs hebben een programma klaar om extra sportactiviteiten te organiseren, ook voor kinderen (en volwassenen) die niet lid zijn. Er zullen zeker meer verenigingen komen, maar veel zijn hierover nog in voorbereiding. Neem dus regelmatig een kijkje op onze website. 
 

David Lloyd:

verzorgt Bootcamp lessen op de parkeerplaats. Woensdagen:
Voor kinderen 6- 12 jaar : 10.00 uur- 10.45 uur
Voor jeugd 13- 18 jaar: 11.15 uur - 12.00 uur. 
Graag vooraf opgeven via de mail.


Golfbaan Hitland:

Footgolf is een super leuke activiteit die jeugd kan doen met vriendjes en vriendinnetjes. Iedereen kan Footgolfen, wij leggen het spel graag aan je uit. Je hebt er dus geen (golf)ervaring voor nodig. Footgolf is dagelijks mogelijk en vooraf reserveren is vereist. Alle info vind je hier !
 

T.O.C. Tennis

Heb jij ook zin om lekker buiten te tennissen? T.O.C. biedt nu een compact lidmaatschap aan dat automatisch stopt op 1 september. De Zomer Challenge bestaat uit drie Maak kennis met Tennis-lessen en daarnaast drie maanden onbeperkt tennissen voor 59,-. Alleen drie maanden onbeperkt tennissen kan ook (45,-). 
 
Speciaal voor de jeugd zijn er 10 lessen Maak Kennis met Tennis op vrijdag vanaf 15.30 uur voor 60,-. Alle lessen voor jeugd en volwassenen worden verzorgd door At Vantage Tennis Academy.
Het tennispark is iedere dag geopend vanaf 9 uur en beschikt over totaal 14 tennisbanen waarvan 8 gravel en 6 kunstgras. 
 
Voor opgeven of meer informatie; mail naar secretariaat.toc@gmail.com of www.toc-tennis.nl.  Losse baanhuur (zakelijk of privé) is ook mogelijk.
Hopelijk tot snel op de tennisbaan!