Giga Kangoeroemiddag bij KCC

12-02-2020
 
Na het succes van voorgaande jaren organiseert KCC/SO natural op woensdag 27 mei a.s. een Giga Kangoeroemiddag voor de groepen 1 en 2 van de basisscholen. Alle kinderen uit groep 1 en 2 uit Capelle aan den IJssel of Rotterdam-Oost zijn van harte welkom en kunnen zich individueel opgeven. 
 
Doel van deze middag is om kinderen op een speelse manier kennis te laten maken met de korfbalsport. Naast allerlei balspelletjes worden er nog vele andere leuke activiteiten georganiseerd. Voor iets te eten en drinken wordt uiteraard gezorgd. Na afloop is er voor alle deelnemertjes iets lekkers en een leuke verrassing. 
 
Om deze middag goed te laten verlopen, zal er vanuit KCC/SO natural begeleiding zijn voor alle kinderen. Uiteraard bent ook u als ouder/verzorger van harte welkom op ons zonnige terras.

U kunt uw kind individueel aanmelden voor de Giga Kangoeroemiddag via deze link. Meerdere kinderen opgeven? Dan graag meerdere keren het formulier invullen. Het is dus niet noodzakelijk om een schoolteam te formeren. Uiteraard houden we bij de indeling zo veel mogelijk rekening met vriendjes en vriendinnetjes.
 
Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u terecht bij Jopie Schippers, tel. 06-29227590 of via het mailadres korfbalkids@kcconline.nl. We zien u graag op woensdag 22 mei!
 
Datum: woensdag 22 mei 2019
Tijd: 14:00 tot 16:30 uur
Plaats: KCC/SO natural, Sportpark Schenkel, Capelseweg 39, Capelle aan den IJssel