accommodatie

Accommodatie huren?

Leuk dat je bij ons te gast wilt zijn en een sporthal, gymzaal, buitensport accommodatie of vergaderruimte wilt huren!
 
Ga direct naar ons online reserveringssysteem

Je kunt hier direct de beschikbaarheid zien, je reservering plaatsen en afrekenen. Sporthallen en gymzalen kunnen eenmalig of voor langere tijd in gebruik worden gegeven. Naast het huren van sportruimtes kun je een vergaderruimte huren. Bijvoorbeeld voor een workshop, vergadering of presentatie. Zorg er wel voor, dat je op tijd reserveert. Wil je een sporthal, gymzaal, sportveld of vergaderruimte gebruiken op zaterdag of zondag? Je kan deze reserveren tot uiterlijk vrijdag 16.00 uur.
 

Benieuwd naar de beschikbaarheid van de accommodaties?

Hiervoor kun je het tabblad "reserveringen" aanklikken, zonder dat je hiervoor hoeft in te loggen.

Tarieven en huurvoorwaarden; huis- en gedragsregels

De accommodaties zijn te huur tegen vastgestelde tarieven, voor binnenaccommodaties en buitenaccommodaties. Wanneer je reserveert wordt het huurbedrag, na bevestiging, meteen afgerekend via iDEAL. Voor het reserveren van onze accommodaties gelden huurvoorwaarden en huis- en gedragsregels. Wanneer je een reservering plaatst, ga je hiermee automatisch akkoord.
 

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen over je online reservering, de accommodatie of iets waar je tegenaan loopt? Of heb je advies nodig bij je keuze? Neem dan gerust contact op met verhuur@sportiefcapelle.nl of bel tussen 9:00-17:00 uur met ons via 010 2588787.
 

Overlast eikenprocessierups

 
In de omgeving van de sportvelden kun je de eikenprocessierups tegenkomen op de stammen en takken van de eikenbomen. De haren van deze rupsen kunnen irritaties veroorzaken van de huid en aan de slijmvliezen van neus, keel en luchtwegen. Voorkom klachten en laat de rupsen met rust. Vermijd het contact met nesten en spinsel.
 

Goede voorzorgsmaatregelen zijn;

  • bedek hals, armen en benen;
  • ga niet op de grond zitten. 

Heb je toch last? 

Bijvoorbeeld kleine, rode jeukende bultjes, dan kun je het best:
  • overvloedig afspoelen met water
  • niet krabben of wrijven
  • de dokter raadplegen
  • doorgeven aan de vereniging waar u de overlast hebt waar genomen.

Hang nestkasten op

Een andere en vriendelijke tip is het ophangen van nestkasten voor mezen. Reden voor het plaatsen van de nestkasten is het bevorderen van het vogelbestand, met name de mezenpopulatie. Van deze vogels is bekend dat zij de jonge eikenprocessierupsen graag op de menukaart hebben staan.
 
Sportparken met eikenbomen op of om het terrein willen we daarom graag voorzien van nestkasten. Het uitroeien van de eikenprocessierups is een illusie en daarom ook niet ons doel. Wel willen we de overlast proberen te voorkomen door de omstandigheden van hun natuurlijke vijand te verbeteren.
 

Nestkast instructies

Ophanghoogte 2 – 3 meter. Bevestiging op (noord- of zuid-) oostzijde in bomen, tegen schuttingen, muren en gebouwen. Liefst met wat beschutting in de buurt om rustig te kunnen aanvliegen. Meerdere nestkasten minimaal 10 meter uit elkaar hangen, omdat mezen geen gelijksoortige indringers in hun territorium dulden. Jaarlijks vóór of na het broedseizoen schoonborstelen. Nestkasten jaarrond laten hangen. De nestkasten worden ’s winters als slaapplaats gebruikt door insecten.