60 +

Sportief bezig zijn na je 60ste

Voor ieder wat wils...Soms is het heerlijk om je tijdens het bewegen te omringen met leeftijdsgenoten. Bijvoorbeeld omdat je wilt sporten zonder competitie, je in een iets rustiger tempo wilt bewegen of omdat je overdag wilt sporten. Dat kan! Wij bieden allerlei vormen van sporten en bewegen aan voor 60-plussers. Ervaring met sporten is niet nodig. Iedereen kan deelnemen op zijn of haar eigen niveau en een eerste proefles is altijd gratis. U bent van harte welkom!
 

Vrijheid, blijheid

Wilt u niet meteen vastzitten aan langlopende abonnementen en toch lekker in beweging komen? Bij onze activiteiten geeft u zich altijd op voor één bepaalde periode. U kunt daarna steeds zelf bepalen of u mee blijft doen. Wij zorgen er natuurlijk voor dat de lessen zó afwisselend en gezellig zijn, dat u daaraan niet snel zult twijfelen…
Vrijdag jl. was de tweede dag van de spierkrachtchallenge. 
De groepen zijn in Schollevaar en Schenkel aan de slag gegaan met de eerste oefeningen. Van deze oefeningen hebben we een leuke serie filmpjes gemaakt, samen met AlphaShoots. Want jong talent geven we natuurlijk graag een kans! 
Dank ook aan de iets oudere talenten Ton en Ineke, onze filmsterren. Kon je er niet bij zijn, of wil je thuis wat oefeningen doen?
 
Kijk dan eens op ons YouTube kanaal: https://www.youtube.com/user/Sportiefcapelle.
Bij voldoende aanmeldingen gaan we de challenge nog een keer doen!
Kijk voor meer mogelijkheden om te bewegen en sporten op www.sportiefcapelle.nl
 
Bewegen loont. Altijd!