Zoekresultaat

FitPlus Capelle

Wilt u informatie over de fitheidstest? Leest u dan gerust verder. Weet u al genoeg en wilt u zich alleen aanmelden? Dat kunt u hier doen.Voldoende bewegen is goed voor iedereen, dat hoeven wij u waarschijnlijk niet meer te vertellen. Bewegen houdt het lichaam in vorm, verhoogt de stofwisseling, is een basis voor sociale contacten, vermindert stress en het is ook gewoon… leuk!  Kortom: bewegen maakt een mens gelukkiger.

 

Of en hoeveel u beweegt is uiteraard uw eigen beslissing. Bij deze afweging kunnen vragen bestaan zoals: Beweeg ik genoeg en hoe is het gesteld met mijn uithoudingsvermogen? Ik sport niet omdat ik lichamelijke klachten heb, maar welke manier van bewegen kan ik nog wel? Is het voor mij medisch verantwoord om te sporten en bewegen? Ik beweeg regelmatig maar is het mogelijk om mijn conditie te testen? Deze vragen, en misschien nog andere, kunnen worden beantwoord tijdens de fitheidstest.

 

Dit jaar wordt gebruik gemaakt van een nieuwe testmethode, welke speciaal ontwikkeld is voor mensen in de leeftijdsgroep van 60 jaar en ouder en wordt afgenomen onder professionele begeleiding. De onderdelen van de test zijn volledig gericht op de algemene dagelijkse handelingen. De resultaten worden meteen na de test met u besproken. Als u het op prijs stelt, kunt u ook leefstijladviezen krijgen.

 

De fitheidstesten vinden plaats van 16 t/m 21 oktober 2017. Elke dag is een andere Capelse wijk aan de beurt.

Ma 16 okt                ’s Gravenland               Gymzaal Berliozstraat 3

Di   17 okt                Oostgaarde                  Sporthal Oostgaarde, Dakotaweg 261

Wo 18 okt                Schollevaar                  Sportzaal Schollevaar, Gong 1

Do 19 okt                 Schenkel                      Gymzaal Bongerd 6

Vr   20 okt                Middelwatering             HSB de Vijverhof, Reigerlaan 251

Za  21 okt                Middelwatering             Sporthal de Lijster, Lijstersingel 20

 

 

De test vindt plaats van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Daarnaast wordt de test ook aangeboden op dinsdag van 18:30 tot 21.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 14.00 uur.

 

U kunt zich hier aanmelden. U kunt zelf (op basis van beschikbaarheid) uw tijdstip kiezen. Na uw aanmelding krijgt u van ons een bevestiging met daarbij vermeld het tijdstip en de locatie waarop u wordt verwacht. Om deel te nemen aan de test wordt een eigen bijdrage van € 4,- gevraagd. Deze kunt u gelijk voldoen via een ‘Ideal-betaling’ tijdens uw digitale inschrijving.