Zoekresultaat

Sport & Fun Dorp

Sportief Capelle bouwt in een aantal schoolvakanties Sport & Fun Dorpen waarin de Capelse jeugd tot en met 12 jaar zich kan uitleven met verschillende sport- en spelmaterialen. En voor de allerkleinste zijn er tijdens de voorjaars- en herfstvakantie ook speciale Sport & Fun Dorpen mini.

Wat is er te doen bij een Sport & Fun Dorp:
Het sportdorp bestaat uit verschillende sport- en spelmaterialen. Een greep uit het aanbod:
- Stormbaan
- Klimtoren
- Springkussens
- Pannavoetbal
- Discgolf
- Badminton
- Megatwister
- Mega vier op een rij
- Tumblingbaan
- Tafeltennis
- Sjoelen
- Stokken vangen
- Megamikado
- Circus materialen
- Knutselen met de IJsselkids
- Schmincken door Berend Botje
- EN NOG VEEL MEER!!

Locatie:
Het Sport & Fun Dorp vindt plaats in sporthal De Lijster in Capelle a/d IJssel (Lijstersingel 20). De editie van de zomervakantie wordt (buiten) opgebouwd op sportpark Schenkel (Capelseweg 39).

Datum:
Kijk voor de eerstvolgende datum in onze agenda.

Binnen het Sport & Fun Dorp kan iedereen vrij spelen op en met de aanwezige materialen. Sportief Capelle biedt geen begeleiding van activiteiten met deze materialen, het is dus vrij spelen. Uitzondering zijn de clinics Electrodance, welke wel onder begeleiding zijn van sportdocenten van Sportief Capelle, mits aangeboden.


Foto- en videomateriaal
Op het terrein wordt gefilmd en er worden foto's gemaakt, die voor publiciteitsdoeleinden kunnen worden gebruikt. Als je hier bezwaar tegen hebt, laat het ons gerust weten, dan zorgen we dat jij en/of je kind niet op beeld komt. Zie je later toch een afbeelding op bijvoorbeeld deze website of op social media kanalen die je verwijderd wilt hebben? Neem ook dan contact met ons op. 

Entree en deelname is op eigen risico. Sportief Capelle is niet verantwoordelijk voor beschadigingen of vermissing van persoonlijke eigendommen van de bezoekers.

 

Impressie Sport & Fun Dorp