Zoekresultaat

Peutersport & Fun

Sportief Capelle organiseert voor de kinderen van 8 t/m 12 jaar reeds wekelijkse sportactiviteiten, maar om de jongste jeugd ook voldoende sportmogelijkheden te geven, biedt Sportief Capelle Peutersport & Fun aan. Deze activiteit is ontwikkeld doordat er niet overal voldoende speelruimte is voor de kinderen. Door druk verkeer, kleine huizen en een tekort aan speelzalen krijgen kinderen soms weinig kans om zich lekker uit te leven. Met Peutersport & Fun kan dat wel!

De lessen worden verzorgd door gediplomeerde sportdocenten van Sportief Capelle. Bij Peutersport & Fun neemt u als ouder samen met uw kind deel aan de lessen en is er veel aandacht voor interactie tussen u en uw kind. Door de inzet van verschillende soorten sport- en spelmaterialen die speciaal ontwikkeld zijn voor de allerkleinsten, kunnen de kinderen verantwoord en veilig bewegen.  

De lessen helpen kinderen op een leuke en veilige manier groeien op fysiek, sociaal, cognitief en emotioneel niveau. Daarbij worden nieuwe motorische eigenschappen sneller eigen gemaakt, leren de kinderen samenspelen met leeftijdsgenootjes en krijgen ze meer zelfvertrouwen.

De opbouw van de les
De les bestaat uit drie delen, namelijk een inleiding, kern en afsluiting. De inleiding bestaat uit een dansje of een spel. Een belangrijk kenmerk van de inleiding is dat de kinderen in de sfeer van de les komen en zich voorbereiden op de kern. Een kern bestaat uit twee of meer grondvormen (lopen, rennen, kruipen, zwaaien, klimmen, klauteren, rollen, vallen, grijpen,  springen en vormen met een bal zoals werpen, vangen en schoppen van een bal). De les wordt afgesloten met een (inlevend) spel of dans.

Tijden en locatie
Doe samen met uw zoon of dochter mee met Peutersport & Fun ( 2 - 4 jaar )  op woensdag. De lessen worden gegeven in de gymzaal Berliozstraat 3 ('s Gravenland) en zijn op onderstaande tijdstippen:
09:00 - 09:45 uur 
10:00 - 10:45 uur

Gratis proefles of een keer langskomen?
Heeft u interesse in een gratis proefles,wilt u eerst een keer komen kijken of wilt u inschrijven? Neem dan contact op Sportief Capelle via info@sportiefcapelle.nl of 010 - 258 87 87.

Kosten
Voor deelname kunt u kiezen uit twee soorten abonnementen:
- een halfjaar abonnement, 15 lessen voor € 75,-
- een jaar abonnement, 30 lessen voor € 140,-

Klik hier voor de (betalings)voorwaarden, welke van toepassing zijn op Peutersport & Fun.

 

Peutersport & Fun