Zoekresultaat

Wijksporter van de maand

Wijksporter van de maand

Wie zijn de wijksporters van de maanden oktober en november?

Er zijn 2 meiden in de prijzen gevallen deze keer, de vriendinnen Desharaily Wartens en Shar- lian Zoetrum zijn de winnaressen!

Omdat de dames zulke goede vriendinnen zijn hebben wij ervoor gekozen deze prijzen tegelijk uit te delen en de verrassing en de blijdschap was groot.

Beide meiden zijn 10 jaar en komen al 2 jaar naar de wijksport in Schenkel. Maar wat vinden de dames nou het leukste om te doen tijdens de wijksport?

Desharaily vertelt: ''Chinese muur tikkertje en lijnenloop. Ik hou namelijk van rennen en ik ben in deze spelletjes echt heel goed". Waarop Shar-lian aanvult: "Ik vind trefbal en slagbal het leukste om te doen! En we hoopten allebei al heel lang een keer te winnen en de tas met allerlei leuke goodies van Sportief Capelle was een grote wens en nu hebben we eindelijk gewonnen! Die tas is gewoon heel handig voor als we bij elkaar of bij oma gaan logeren!"

Nou meiden het is jullie gegund! Wij gaan weer goed in de gaten houden wie de laatste winnaar van dit jaar gaat worden, wie is de wijksporter van de maand december?