Zoekresultaat

Wijksporter van de maand

Wijksporter van de maand

Wat een aangename verrassing was het vrijdag voor de 9-jarige Jana Mansoer uit de wijk Schenkel. Zij werd door de sportbuurtcoaches benoemd tot wijksporter van de maand november.

Van alle kinderen die in november naar de wijksport zijn geweest, werd Jana gezien als de sportiefste, behulpzaamste en best luisterende van allemaal. Met een grote glimlach op haar gezicht nam ze dan ook de sporttas, met leuke sportieve inhoud, aan.

 

Jana probeert zo vaak mogelijk bij de wijksport aanwezig te zijn. Ze kon een tijdje niet komen, omdat ze toen precies op hetzelfde tijdstip zwemles had. En dat is natuurlijk ook heel belangrijk, hoewel ze het wel jammer vond.


Gelukkig is ze er weer! Jana vindt het namelijk erg leuk om te komen sporten en ook de juf en meester zijn altijd erg lief. Het zwaaien aan de touwen vindt ze het allerleukste.

 

Als wijksporter van de maand krijg je niet alleen de sporttas, maar mag je ook een clinic naar keuze kiezen. Deze clinic wordt dan tijdens een volgende les van de wijksport aan de hele groep gegeven. Jana zou het leuk vinden als dat een clinic turnen kan worden.

Dat gaan we regelen Jana!


Gefeliciteerd met je prijs.