Zoekresultaat

Wethouder trapt af

Wethouder trapt af

Vandaag is Marc Wilson -Wethouder van Capelle aan de IJssel- van start gegaan als eerste berijder van de duofiets. Hij geeft het estafette stokje door aan oud wethouder Josien van Capelle die op 18 oktober op pad gaat. Zij op haar beurt geeft het stokje over aan de voorzitter van de ENC, de heer Gert Abma.

 

Wordt u de volgende fietser? De duofiets is voor iedereen te leen U zit bij deze fiets naast elkaar in plaats van achter elkaar. De duofiets heeft een elektrische ondersteuning. De stoel heeft een makkelijke instap en de zitting kan gedraaid worden. Het is natuurlijk goed voor uw gezondheid als u mee trapt, maar dat is niet noodzakelijk.

De duofiets is mede mogelijk gemaakt door het Economisch Netwerk Capelle (ENC). Met de fiets kunnen mensen die zelf iets minder mobiel zijn toch op pad; even boodschappen doen, van de zon genieten of er gewoon even lekker uit. Samen met een beweegmaatje op pad!

Ouderen kunnen reserveren op een tijd die hun het beste uitkomt. De vrijwilliger van de duofiets komt u thuis ophalen en biedt hulp bij het opstappen indien wenselijk.  

De duofiets wordt bemenst door vrijwilligers die zich opgeven als Beweegmaatje, zij zijn cruciaal in het doen slagen van deze activiteit in de rest van Capelle.


In de wijk Schenkel is er nu een Beweegmaatje, maar we zijn nog opzoek naar meer Beweegmaatjes om met nog meer mensen te gaan fietsen. Meld u aan!

Heeft u interesse om lekker te fietsen?  Aanmelden kan door uw naam en contactgegevens te mailen naar info@sportiefcapelle.nl of te bellen naar 010 – 258 87 87.