Zoekresultaat

Walking Voetbal

Walking Voetbal

Deelnemers van de nieuwe rage op voetbalgebied zijn ontzettend enthousiast: “Veel leuker en uitdagender dan ik verwacht had!”

Sinds september wordt er elke woensdag van 10:00 tot 11:00 uur  getraind en een onderling potje gespeeld bij VV Capelle op Sportpark ’t Slot aan de P.C. Boutensingel in Capelle aan den IJssel. “Iedereen die nog steeds van voetbal houdt zou bij ons binnen moeten lopen om het plezier zelf te ervaren!”.

Vanaf het eerste moment klikte het binnen de groep en hing er voetbalhumor in de lucht. Dat wil niet zeggen dat er niet fanatiek wordt gespeeld. Het veld is klein en de actie gaat snel waardoor de deelnemers voortdurend in beweging zijn. Versnellen, van richting veranderen, vrij lopen en dat allemaal zonder te mogen rennen.

Alle deelnemers zijn nog steeds gek van ‘het spelletje’ en kunnen door verschillende omstandigheden niet meer meedoen aan het reguliere voetbal spelletje. Over het algemeen leidde het rennen en fysieke contact er toe dat het niet meer ging. Met Walking Voetbal wordt dit ondervangen en kan er weer volop genoten worden. Dat is ook te zien bij de onderlinge partijtjes: positie spel, pasjes, aannames, alles met het plezier om weer lekker met een bal en teamgenoten aan de slag te zijn.

De verhalen bij de derde helft zijn er ook niet minder om. Acties worden uitgebreid besproken en mensen wordt gecomplimenteerd met hun vaardigheden.

Er is nog ruimte om meer spelers in de groep op te nemen, zodat we nog meer kunnen variëren bij de onderlinge potjes. En, hoe meer zielen hoe meer vreugd! Iets voor jou? Loop gewoon bij ons binnen, iedere woensdag van 10:00 tot 11:00 uur bij VV Capelle aan de P.C. Boutensingel in Capelle aan den IJssel.