Zoekresultaat

Walking Voetbal

Walking Voetbal

Begin van dit seizoen hebben wij Walking Voetbal geïntroduceerd in Capelle aan den IJssel. Het is bedoeld voor alle liefhebbers van voetbal die zelf niet (meer) aan reguliere voetbal mee kunnen doen.

Het veld, de spelregels en de begeleiding is hierop afgestemd. Zo wordt er bij Walking Voetbal niet gerend en wordt er 6 tegen 6 gespeeld, zonder keepers en op een klein veld. Het plezier van samen een potje voetballen staat voorop!

Er is inmiddels een leuke groep ontstaan, waar wekelijks een balletje mee getrapt wordt en de eerste wedstrijd is al gespeeld. Het is nu tijd om meer mensen lekker mee te laten doen. Door middel van 10 introductie-trainingen wordt er voorbereid naar een toernooi! Natuurlijk is iedereen vrij om wel of niet aan de wedstrijden mee te doen.

Dus; heb je ook passie voor voetbal, maar ligt je actieve voetbalcarrière achter je? Mis je het spelletje? Behoefte om weer eens met voetbalmaten een balletje te trappen? Loop vrijblijvend binnen voor een introductietraining in maart en april!

Er wordt iedere woensdagochtend getraind van 10:00 tot 11:00 uur bij VV Capelle aan de B.C. Boutensingel 1, begeleid door Sportief Capelle. Wilt je meer weten, neem dan contact op met Hajo Feitsma via 010-2588787 of info@sportiefcapelle.nl