Zoekresultaat

Urban was vrijdag een super succes

Urban was vrijdag een super succes

Afgelopen vrijdag was het zover in Sporthal de Lijster vond het Urban Event Capelle voor het eerst plaats. Jongeren van 15 tot 18 jaar konden kennismaken met verschillende onderdelen uit de Urban scene zoals Freerunning, 3x3 basketbal en Pannavoetbal.

Naast deze sporten was ook DJ Jelle Molendijk aanwezig die de sfeer in de sporthal nog gezelliger maakte.

De vrijwilligers van basketbalvereniging Cady’73 verzorgde het 3x3 basketbal toernooi wat druk bezocht werd. Zo hadden we wedstijden voor de U15 en U18 jaar.


De Freestyle voetballerStefan Molendijk liet zijn skills zien en organiseerde voor de aanwezige jongeren een pannatoernooi.


Freerunner Arjoen Besorak van United-elements was ook aanwezig en had met zijn team een heel Freerun parcours van bars en obstakels opgebouwd. Het was even over de drempel stappen voor sommige jongeren om zich te wagen aan het parcours maar toen de freerunners hun kunsten lieten zien en de jongeren de basics uitlegden aren ze verkocht en gingen steeds meer jongeren de uitdaging aan.

 

Het Urban Event Capelle zal later dit jaar weer plaatsvinden,dus hou de Facebook en Instagram van Sportief Capelle in de gaten en kom gezellig langs met je vrienden!