Zoekresultaat

Sportieve Winter

Sportieve Winter

Met het nieuwe jaar voor de boeg, staat er ook weer een leuk nieuw programma voor de Sportieve Winter klaar! De Sportieve Jaargetijden staan altijd voor bewegen en gezelligheid, omdat iedere activiteit afgesloten wordt met een kopje koffie of thee. Maar wat deze Winter extra leuk en vooral ook lekker maakt, is dat er verschillende activiteiten met een afsluitende lunch gepland staan.

Beide wandelingen in januari worden afgesloten met een heerlijke lunch, welke klaargemaakt wordt door De Zellingen in de wijk Oostgaarde. We zijn één keer op bezoek bij de Zellingen aan de Beemsterhoek en één keer bij De Baronie. Daar worden we gastvrij ontvangen en getrakteerd op de lekkere lunch. De fietstocht in februari sluiten we af met lekkere broodjes in sporthal de Lijster.

 

De andere activiteiten sluiten we uiteraard ook met veel gezelligheid af met een kopje koffie of thee. Zo kunt u onder andere meedoen met Keep Fit 55+ bij Noes Fiolet Studio’s, dit is een speciale les opgebouwd uit spierversterkende oefeningen en ene programma ter bevordering van de elasticiteit. U kunt meedoen met Yoga (Gewoon Yoga) in Buurthuis de Wel. Houdt u van tafeltennis, dan kunt u bij de enige officiële tafeltennisvereniging (PITT ’75) in Capelle langs om de fijne kneepjes van de sport te leren. Of sluit al dansend aan bij bewegen en swingen op muziek met Groovy Moves in sporthal de Lijster.

 

Alle activiteiten worden aangepast aan het niveau van de deelnemers. Iedereen kan op zijn of haar eigen kunnen deelnemen. Uit ervaring is gebleken dat de gemiddelde leeftijd van de deelnemers 55+ is, maar bent u jonger of (veel) ouder, dan bent u uiteraard ook van harte welkom.

 

Bent u enthousiast geworden of wilt u meer weten?! Aanmelden gaat via de link hieronder. U kunt ook altijd naar Sportief Capelle bellen (010 – 258 87 87) als u meer vragen heeft.

 

Direct aanmelden? Dat doet u via:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfrYob0m3upWq1I44YtkStcpRUV5SJsEHlcwd3Omm0bh5Inxg/viewform?usp=sf_linkTafeltennis
Maandag 7 en 14 januari
19.45 - 20.45 uur
Gymzaal Pelikaanweg


Wandelen met lunch
Donderdag 10 januari
11.00 - 12.30 uur
De Zellingen Beemsterhoek


Keep Fit
Vrijdag 11 en 18 januari
11.00 - 12.00 uur
Noes Fiolet Studio's


Yoga
Dinsdag 22 en 29 januari
10.00 - 11.00 uur
Buurthuis De Wel


Wandelen met lunch
Maandag 28 januari
11.00 - 12.30 uur
De Zellingen Baronie


Bewegen op muziek
Woensdag 6 en 13 februari
13.00 - 14.00 uur
Sporthal De Lijster


Fietstocht met lunch
Woensdag 13 februari
10.30 - 13.00 uur
Sporthal De Lijster