Zoekresultaat

Sportieve Lente 55plus

Sportieve Lente 55plus

Direct aanmelden kan hier.


De zon heeft zich al regelmatig laten zien aan dit begin van dit mooie jaar. De winter is voorbij en de lente gaat echt beginnen. Een mooi moment om ook met een Sportieve Lente te gaan beginnen. Vol energie weer aan nieuwe sport- en beweegactiviteiten meedoen.

Niet alleen de lichamelijke mens wordt deze lente uitgedaagd, maar er zitten ook activiteiten bij waarbij de geestelijke mens aan de beurt is. De activiteiten tijdens de Sportieve Lente richten zich vooral op mensen van 55 jaar en ouder, maar als u jonger bent, dan bent u ook van harte welkom.

 

Sport mee met de SportVrienden Capelle. Een conditietraining door middel van sport en spel, waarbij variatie voorop staat. Of kom binnen bij Sport & Fitnesscentrum Slingerland voor een fitness 55+ training (Deze les wordt gezamenlijk gestart met een rondje cardiotraining en sluiten we af met een circuittraining voor kracht.) Of een P&P les (Spierversterkende oefeningen op muziek (bodypump) en pilates oefeningen die uitermate geschikt zijn voor de lenigheid en versterking van rug.) Daarnaast kunt u in de avonduren ook nog meedoen met de conditietraining 55+ (Een les in groepsverband waarbij er oefeningen gedaan worden om zowel conditie te verbeteren en om sterker te worden.)

 

En als u denkt dat u alleen kunt stijldansen met een partner, dan heeft u het helemaal mis! Tijdens deze Sportieve Lente kunt u ook kennis maken met solo stijldansen.

 

Bent u liever buiten?! Fiets of wandel dan lekker mee! Zowel de fietstocht als de wandeltocht(en) worden gecombineerd met een overheerlijke paaslunch verzorgd door de Zellingen. De fietstocht wordt uitgestippeld en voorgereden door leden van de Fietsersbond Capelle. Zij maken er weer een mooie en gezellige tocht van.

 

Denkt u ook eens aan de geestelijke conditie van uw lichaam tijdens de kennismakingslessen Mindfulness. Mindfulness is een vorm van meditatie waarin mensen hun aandacht richten op de fysieke en geestelijke sensaties van het moment, zonder zich te laten afleiden door wat er gebeurt is of wat er nog zal gebeuren. Mindfulness kan als therapie gebruikt worden ter bestrijding van angsten, pijn, piekeren, stress, of een burn-out.

 

Wilt u meer informatie of wilt u opgeven voor de activiteiten, neem dan contact met ons op via info@sportiefcapelle.nl of 010 - 25 88 787


Opgeven kan hier.