Zoekresultaat

Sport en Fun Dorp Voorjaarsvakantie

Sport en Fun Dorp Voorjaarsvakantie

In de voorjaarsvakantie organiseren wij natúúrlijk weer een Sport & Fun Dorp. En wel op twee dagen; woensdag 27 en donderdag 28 februari!

Kinderen kunnen zich met elkaar -of met hun ouders, opa’s & oma’s, vriendjes, of met wie ze maar willen- een hele dag vermaken op springkussens, de stormbaan, de tumblingbaan, voetbalkooien en allerlei leuk sport- en spelmateriaal. Voor de kleintjes is er een apart klim- en klauter parcours.

 

Genoeg te doen dus voor iedereen!

 

Op woensdag 27 februari gaan om 10.00 uur de deuren open. Tot 12.00 uur is het Sport & Fun Dorp exclusief voor de kleine kinderen t/m 6 jaar. Van 12.00 tot 16.00 uur zijn alle kinderen t/m 12 jaar ook welkom.

 

Zowel in de ochtend als in de middag zijn er tekenworkshops. De tekenworkshops worden verzorgd door Kleurrijk-Kinderrijk. Alle bezoekers aan het Sport & Fun Dorp kunnen hier gratis aan meedoen.

 

De donderdag 28 februari is de sporthal de hele dag geopend voor iedereen t/m 12 jaar. Omdat het klimmen met Outdoor Valley in de kerstvakantie zo’n succes was en er zoveel vraag naar is, organiseren we nog een keer een klimclinic voor alle kinderen. Dit vindt dus plaats op de donderdagmiddag. Ook kunnen kinderen tijdens deze dag knutselen. Meedoen aan deze extra activiteiten is ook gratis!

 

Speel-O-Theek Berend Botje is ook aanwezig op woensdag en donderdag, en zullen ook de vrolijke kindergezichtjes weer schminken.

 

Voor de kinderopvangorganisaties hebben we deze editie een aparte dag, namelijk op dinsdag 26 februari. Dus werk je op een BSO , neem dan contact met ons op.  Voor de veiligheid van iedereen zijn grote groepen op de woensdag en donderdag namelijk niet toegestaan.

 

De entreekosten zijn € 4,- en de locatie is Sporthal de Lijster (Lijstersingel 20, Capelle aan den IJssel).

Volwassenen en kinderen t/m 1 jaar hebben gratis entree.

 

Wil je meer informatie, mail of bel gerust:

010 – 25 88 787 / info@sportiefcapelle.nl