Zoekresultaat

Sport & Fun Dorp Herfstvakantie

Sport & Fun Dorp Herfstvakantie

We kunnen het al bijna een traditie noemen; ons Sport & Fun Dorp in de schoolvakanties!

Lachende, spelende en springende kinderen die zich uitleven op ons speelmateriaal, klim-en klauterparcours, stormbaan en springkussen. We worden er zelf elke keer weer ontzettend vrolijk van.

 

Dus ja, natuurlijk; óók in de herfstvakantie toveren we één van onze sportaccommodaties om tot hét domein van springend Capelle. Dit keer is dat sporthal De Lijster aan de Lijstersingel 20. Over de stormbaan, een potje voetballen, dance moves op de dansplaten en nog veel meer! Deze editie is er ook weer een speciale lego-hoek.

We organiseren de Sport & Fun Dorp in twee dagen. De eerste dag voor kinderen van alle leeftijden, de dag erna speciaal voor de allerkleinsten. Want ook voor peuters en kleuters zijn er verschillende sport- en spelmaterialen om zich uitstekend uit te kunnen leven!

Het Sport & Fun Dorp is er natuurlijk niet alleen voor kinderen. Ook de ouders, opa’s en oma’s kunnen zich hier van hun sportieve kant laten zien en samen met hun (klein)kinderen er een gezellige dag van maken.

Woensdag 18 oktober 2017:
2 t/m 12 jaar

Kosten: €4,00

Tijd: 10:00 – 16:00 uur

Op deze dag zijn er ook creatieve workshops; BSO IJsselkids zorgt ervoor dat de kinderen zich ook van hun creatieve kant kunnen laten zien.

Donderdag 19 oktober 2017:
0 t/m 6 jaar

Kosten € 3,00

Tijd: 10:0 tot 12:00 uur

Voor beide dagen is het ook goed om te weten:

-Pinnen is mogelijk bij ons,
-Volwassenen en kinderen tot 2 jaar krijgen gratis toegang,
-Inschrijven is niet nodig,
-In het kader van veiligheid wordt een maximaal aantal bezoekers toegelaten,
-Op beide dagen worden er geluids- en beeldmateriaal gemaakt,
-Deze beelden zullen we gaan gebruiken voor publicitaire doeleinden.