Zoekresultaat

Sport en Fun dorp groot succes

Sport en Fun dorp groot succes

Maar liefst 652 kinderen hebben tijdens deze vakantie gebruik gemaakt van het Sport & Fun dorp, opgezet door Sportief Capelle.

 

De afgelopen zomervakantie heeft het Sport & Fun dorp 5 weken lang opgesteld gestaan in sporthal Schenkel. Elke woensdag konden kinderen van alle leeftijden zich uitleven in de sporthal. Op de andere weekdagen maakten BSO’s gretig gebruik van het Sport & Fun dorp.

 

De sporthal staat met het Sport & Fun dorp vol met sport en spel onderdelen als springkussens, pannakooi, tumblingbaan en nog veel meer.  Om de kinderen te blijven boeien en uitdagen bedenkt Sportief Capelle steeds wat nieuws. Dit jaar heeft skateland een deel van de sporthal ingericht met speciale ‘ramps’ waar kinderen met stuntsteppen en hun eigen meegebrachte skates overheen konden. Een absoluut succes! Sportief Capelle kijkt met het Sport & en Fun dorp terug op een zeer geslaagde (sportieve) zomer!

 

In de herfstvakantie staat er weer een nieuw Sport & Fun dorp op de planning. Houdt onze website en social media in de gaten voor de locatie, tijd en data.

 

Vind je sporten met Sportief Capelle zo leuk en wil je niet wachten tot de vakantie? Je kunt bij ons iedere dag gratis komen sporten. Kijk voor meer informatie op de website www.sportiefcapelle.nl .