Zoekresultaat

Peuters Bewegen! Ook bij Capelse sportverenigingen

Peuters Bewegen! Ook bij Capelse sportverenigingen

Peuters zijn echte ontdekkers. Ze leren rennen, klimmen, klauteren, rollen, springen, gooien en noem maar op. Van alles vinden ze leuk om te doen en het liefst in spelvorm.

 

Er was nog echter nog geen beweegaanbod voor peuters in Capelle aan den IJssel. Steeds vaker kreeg Sportief Capelle de vraag om te sporten met peuters. Tegelijkertijd lukte het de sportverengingen niet om met vrijwilligers een aanbod voor peuters te starten. Sportief Capelle is toen in het gat gesprongen en startte met ‘Peuter Sport & Fun’. Het bleek zo succesvol dat ook sportverenigingen met peuters aan de slag zijn gegaan. Er is nu voldoende aanbod voor peuters, zodat Sportief Capelle met deze activiteit heeft kunnen stoppen.


Ouders kunnen nu bij de volgende drie verenigingen terecht om lekker te sporten met hun peuter:

 

Let op! Peuters vallen buiten de Jeugdfonds Sport & Cultuur regeling.  Nationaal Fonds Kinderhulp staat deze groep wel bij. U kunt hiervoor navraag doen bij Stichting Welzijn Capelle (https://www.welzijncapelle.nu/contact2), zij beschikken over diverse intermediairs om u te helpen bij de aanvraag.