Zoekresultaat

Meer dan 1.000 mensen genieten van het Sport en Fun Dorp

Meer dan 1.000 mensen genieten van het Sport en Fun Dorp

Het Sport & Fun Dorp van Sportief Capelle is niet meer weg te denken in de schoolvakantie. Op woensdag 2 en donderdag 3 mei was het weer feest! Het Sport & Fun Dorp streek neer op de kunstgrasvelden van korfbalvereniging KCC/SO natural.  

 

Op woensdag waaide het zo hard dat de vraag moest worden gesteld of alle opblaaskussens wel veilig op de grond zouden blijven. Gelukkig was de oplossing letterlijk dichtbij; alle materialen werden verplaatst naar de naastliggende sporthal, zodat alle kinderen er toch veilig gebruik van konden maken. Vervolgens vloog daar ook van alles door de lucht, maar dan toch voornamelijk armen en benen van uitzinnige kinderen!

 

Donderdag was het schitterend weer en natuurlijk zijn toen alle materialen naar buiten gegaan. Twee korfbalvelden vol leuke sport- en beweegactiviteiten, zoals een 21 meter lange stormbaan, opblaasbare voetbalboarding en veel andere opblaasbare materialen. Naast KCC/SO natural kwamen ook vechtsportvereniging Kamau Sports en Dansschool Orli om de kinderen een sportclinic geven.  

 

Naast het sportieve gedeelte waren ook de stoere leden van de brandweer uit Capelle aan den IJssel aanwezig om alle aanwezigen een fantastische dag te bezorgen. De kinderen konden een kijkje nemen in de brandweerauto en de ladderwagen. Daarnaast kon iedereen ook actief meedoen door samen met een brandweerman echt te spuiten. Wat een glunderende gezichten! De aanwezige volwassenen kregen te zien hoe je om moet gaat met de vlam in de pan.  

 

Het Sport & Fun dorp mocht maar liefst 674 kinderen verwelkomen en we kunnen gerust spreken van een daverend succes. Zeker ook omdat bij dit aantal niet de volwassenen en kinderen onder de twee jaar zijn opgeteld. Met zekerheid is daarom ook te zeggen dat we meer dan 1.000 personen hebben mogen verwelkomen. Fantastisch!

 

We zitten nooit stil en zijn nu alweer bezig met de voorbereidingen voor de Sport & Fun Dorpen in de zomervakantie.  Houd de website en social media kanalen van Sportief Capelle goed in de gaten voor het laatste nieuws.