Zoekresultaat

Jeugdsportfonds Actieweek

Jeugdsportfonds Actieweek

Van 9 tot 17 september is de actieweek voor het Jeugdsportfonds Capelle. Wethouder Eric Faassen, Armoedebeleid, maakte ook een bijdrage aan het Jeugdsportfonds over via de actiepagina. Met een bijdrage van het Jeugdsportfonds kan een kind uit een gezin met een laag inkomen een heel jaar sporten.

 

“Ik deed een bijdrage omdat ik vind dat ieder kind mee moet kunnen doen. Ik vraag daarom iedereen die dat kan missen ook een bijdrage te geven, groot of klein, via https://bitly.com.np/bPK9S of een collectebus“ riep hij op.

 

Gemeente Capelle aan den IJssel en Sportief Capelle voeren deze week samen met een aantal Capelse sportverenigingen actie om het Jeugdsportfonds Capelle onder de aandacht te brengen van mensen die een bijdrage kunnen gebruiken en om geld voor dit fonds in te zamelen. De volgende sportverenigingen doen hieraan mee:  Euro Stars, Hockey Club Capelle, Karate Vrienden Club Peek, Sparta Cricket/Rugby, Sportschool Ishikawa, SVS Voetbal, Taekwon-Do Oh Do Kwan en Voetbal Vereniging Capelle.

 

Bij deze verenigingen staat in de kantine een collectebus waar de leden een bijdrage in kunnen doen. Daarnaast zal via de websites en social media aandacht gevraagd worden voor de actie.