Zoekresultaat

Jamileh is wijksporter van de maand

Jamileh is wijksporter van de maand

"Ik vind het echt super leuk dat ik deze prijs heb gewonnen en kan bijna niet geloven dat ik de sporttas met allemaal leuke dingen mag houden!’’

Aan het woord is de 10-jarige Jamileh Krayem. Ze komt iedere week met veel enthousiasme naar onze wijksport in Schenkel.

Als je vraagt aan Jamileh wat ze het liefst doet tijdens de wijksport antwoord ze "Ik vind echt alles super leuk, maar het leukste is als we toestellen gebruiken in de gymzaal want dat kan eigenlijk nergens anders’’.

Zelf doet zij aan zwemmen en turnen, maar wil eigenlijk alles wel een keer gaan doen in haar leven. Kijk! Een super-ondernemende sportster met grote nieuwsgierigheid naar ook onbekende manieren van sporten. Eigenlijk zit ze dan bij onze wijksport prima op haar plek, want we proberen de kinderen iedere keer weer te verrassen met verschillende manieren van bewegen en sporten. 

We zoeken hiervoor regelmatig de samenwerking met sportverenigngen of -aanbieders die clinics kunnen verzorgen voor onze deelnemende kinderen. Ook hebben we een groot arsenaal aan eigen sportmaterialen. 

Wat je volgens Jamileh moet doen om wijksporter van de maand te worden "Altijd komen en gezellig doen, want dan is het gewoon heel leuk en dan zijn alle meesters en juffen ook heel gezellig’’.


Jamileh; heel veel plezier met je prijs!