Zoekresultaat

Jaarlijkse fietstocht Fietsersbond

Jaarlijkse fietstocht Fietsersbond

Op zaterdag 21 september 2019 organiseert Fietsersbond Capelle weer de jaarlijkse fietstocht. Iedereen is van harte welkom en deelname aan de tocht is gratis. 

Er wordt gezamenlijk gefietst in een rustig tempo met een vaste voorrijder. De route gaat in de richting van Zevenhuizen en Moerkapelle. Houdt u rekening met een lengte van 40 a 45 km. 

Op de route wordt naar behoefte enkele keren in een park gepauzeerd. Traditioneel zorgt de Fietsersbond dan voor de limonade, sapjes en koeken. Het is aan te raden voor onderweg een eigen lunchpakketje mee te nemen. 

In  verband van de lengte en de  duur van de fietstocht wordt er al vroeg gestart.
De start is om 10.30 uur vanaf het Gemeentehuis Capelle aan den IJssel, Rivierweg 111.

Wilt u graag meer informatie of wilt u inschrijven voor deze fietstocht? Bel of mail dan naar met de Fietsersbond in Capelle a/d IJssel,  010-4503184 of capelleadijssel@fietsersbond.nl  

U kunt zich ook aanmelden via Sportief Capelle, klik dan op de volgende link: https://docs.google.com/forms/d/1Xau4alqr1SSo9BWbNrBaLi7zS8etgJfdPVN7xmMcBy8/edit

Let op! Van 1 t/m 4 oktober is er ook de Fiets4Daagse in Capelle, georganiseerd door Sportief Capelle in samenwerking met de Fietsersbond Capelle.
Klik hier voor meer informatie hierover.