Zoekresultaat

Huur een accommodatie in de vakantie!

Huur een accommodatie in de vakantie!

Wist je dat alle Capelse gymzalen en sporthallen niet alleen in verenigingsverband, maar door iedereen te gebruiken zijn? Ook jij kunt voor je kind (of voor jezelf) de zaal huren. Potje zaalvoetballen, basketballen, tikkertje spelen, dansen, ravotten. Verzin het maar!

Omdat in de zomervakantie alle schoolgymlessen vervallen en ook veel verenigingen een zomerstop hebben, is er ruimte genoeg in onze accommodaties. Hoe leuk is het om in de vakantie een hele sportaccommodatie tot je beschikking te hebben!


Sommige accommodaties zijn gesloten voor groot onderhoud of een opknapbeurt. Echter de volgende accommodaties zijn wel tot jullie beschikking:


De gymzalen Maria Daneelserf, Berliozstraat 3, Pelikaanweg, Aleoeten en Educatusstraat. Ook geopend zijn: Sportzaal Schollevaar, Sporthal De Lijster en Sporthal Oostgaarde. 


Sporthal Schenkel is heel de zomervakantie omgetoverd tot een mooi Sport en Fundorp! Iedere woensdag tussen 10.00-14.00 uur is dit dorp geopend voor jong en oud. In 1/3 zaaldeel zet Skateland Rotterdam enkele mobiele skate-obstakels neer, zodat je de basisbeginselen van het stuntsteppen en skaten onder de knie kan krijgen.


Zorg er wel voor, dat je op tijd reserveert. Wil je een sporthal of gymzaal gebruiken op zaterdag of zondag? Reserveer dan niet online maar bel ons even. Alleen na telefonisch overleg kunnen we samen de meest geschikte accommodatie vastleggen. Het reserveren voor gebruik in het weekend kan tot uiterlijk vrijdag 16.00uur.    


Via ons online systeem kunt u kijken waar plek is en uw reservering maken!
Vragen? Bel gerust naar Sportief Capelle, tel nr. (010)2588787 of mail naar verhuur@sportiefcapelle.nl