Zoekresultaat

Fitheidstest Schenkel

Fitheidstest Schenkel

Hoe fit bent u?!
Als je ouder wordt is het goed om af en toe een kleine check te doen. Beweeg je genoeg en hoe is het gesteld met het uithoudingsvermogen? Welke manier van bewegen kan je allemaal nog? Is het medisch verantwoord om te sporten en bewegen? Op al deze vragen kan je antwoord krijgen tijdens de fitheidstest van Sportief Capelle.

Van de vijf testdagen in 2019 zijn er al drie succesvol afgerond. De laatste testdag komt er bijna aan en dan wel op maandag 18 november in de wijk Schenkel. De fitheidstest wordt afgenomen onder professionele begeleiding. De onderdelen van de test zijn volledig gericht op de algemene dagelijkse handelingen. De resultaten worden meteen na de test met je besproken. Als je het op prijs stelt, kan je ook leefstijladviezen krijgen.

De testen zijn wijk gebonden, zodat iedereen zoveel mogelijk in de eigen wijk kan blijven. Uiteraard is het wel mogelijk om deel te nemen in een andere wijk dan waar je woonachtig bent. De test op 18 november vindt plaats in Sportzaal Schenkel, Capelseweg 39.

Inschrijven voor de Fitheidstest(en) kan op www.sportiefcapelle.nl Je kan zelf (op basis van beschikbaarheid) je tijdstip kiezen. Als je nog vragen hebt of lukt het je niet om je digitaal aan te melden, dan kun je Sportief Capelle van maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag bellen tussen 10:00 – 12:00 uur op telefoonnummer 010-258 87 87. Wij staan je graag te woord!

Om deel te nemen aan de test wordt een eigen bijdrage van € 5,- gevraagd.

Je kunt zelf (op basis van beschikbaarheid) je tijdstip kiezen.
Tussen 10.00 en 12.00 uur
Tussen 13.00 en 15.00 uur
Tussen 15.00 en 18.00 uur
Tussen 18.00 en 19.30 uur

De Fitheidstest is onderdeel van het programma 'Sportieve Herfst'. Kijk op www.sportiefcapelle.nl voor een overzicht van alle activiteiten van Sportieve Herfst.