Zoekresultaat

Fiets4Daagse

Fiets4Daagse

Wie houdt er nou niet van een lekker stukje fietsen?! En hoe fijn is dat om dit te doen met een groep mensen die allemaal houdt van fietsen.

In samenwerking met de Fietsersbond Capelle organiseert Sportief Capelle voor de eerste keer de Fiets4Daagse.

Op dinsdag 1 oktober is de aftrap en op vrijdag 4 oktober de laatste dag. Ieder dag wordt ongeveer 20 km gefietst. De start en de finish van de tochten is bij restaurant ’t Hooghe Water.

Begin oktober staat ook de “Week tegen de eenzaamheid” centraal in heel Nederland. In deze week kan je er lekker op uit en is het leuk om iemand mee te nemen. Kom van 1 oktober t/m 4 oktober lekker fietsen en neem de buurvrouw of -man of iemand anders in de omgeving gezellig mee.

Tijdens de tocht wordt er tussendoor gestopt voor een kopje koffie of thee en iedere dag eindigen we met een lekker lunch. Meefietsen, het drinken en de lunch is helemaal gratis. We starten om 9.30 uur en rond 12.00 uur zal er geluncht worden.

Het is gewenst dat u vooraf opgeeft. U kunt alle vier de dagen meefietsen of kiezen om minder dagen mee te fietsen. Laat dit bij opgave weten, dan kunnen we daar met het eten en drinken ook rekening mee houden.

Wilt u meer informatie of wilt u opgeven, neem dan contact op met Sportief Capelle via 010-2588787 of kijk op www.sportiefcapelle.nl