Zoekresultaat

Dans Event groot succes

Dans Event groot succes

Wat hebben we genóten zaterdag! Een hele dikke 'dank je wel' aan alle dansers en begeleiders die deze te gekke show hebben neergezet! Wat een energie en wat een hoop lachende mensen, zowel op het podium als in het publiek.

Het doel van dit dansevenement is dat verschillende doelgroepen elkaar ontmoeten.

 

 

 

En dat doel is... meer dan bereikt.

Groepen bleven bij elkaar kijken en hebben elkaar de hele show aangemoedigd. 

Diverse groepjes zijn speciaal voor dit evenement opgericht om toe te werken naar het evenement. Zo heeft het kinderlab 6 weken geoefend onder begeleiding van Talentzskool, cliënten van ASVZ hebben een dansgroep gevormd onder begeleiding van T4C. Tevens heeft een groep statushouders vier weken getraind om een geweldige show neer te zetten.

 

Ook waren er bestaande groepjes die optraden zoals Move & Fit van Noes Fiolet, twee zumbagroepen van SerenaDance en de YTC groep van Talentzskool.
De nieuwste dansschool van Capelle aan den IJssel, On the move, heeft ook een mooi optreden neergezet samen met studenten van het Albeda Dans College.

Laatstgenoemde verzorgt deze week ook de themaweek tijdens onze wijksport. In het kader van de Koningsspelen krijgen alle kinderen deze week de dans ‘Pasapas’ van kinderen voor kinderen aangeleerd.

We dansen dus gewoon nog even door!

Hartelijk dank voor de fijne samenwerking:


Move & Fit van Noes Fiolet Studio's, Dansstudio Serenadance, YTC groep van Talentzskool, ASVZ, KinderLab Capelle, Albeda Danscollege, CAPSLOC, Dansschool On The Move en T4C.