Zoekresultaat

Dag van de sportcoach

Dag van de sportcoach

Misschien had je er nog nooit van gehoord, maar elk jaar is er de ‘Dag van de Coach’. Wij grijpen die dag, -dit jaar op 31 mei- aan om de sportcoach extra onder de aandacht te brengen. Wij dopen hem dus om naar ‘De dag van de Sportcoach’.

Honderden Capellenaren zetten zich vrijwillig en vol passie in om anderen te coachen, hen te helpen zichzelf verder te ontwikkelen. Een sportcoach is zoveel meer dan iemand die je helpt om te leren scoren, sneller, hoger of verder te gaan. De ‘high five’, de schouder om op uit te huilen, de persoon die jou helpt om een betere versie van jezelf te worden. Zij zijn de sleutel tot sportplezier.

Sportief Capelle zet zich in om ook de sportcoaches te helpen zichzelf verder te verbeteren. Zo zijn er bijenkomst ‘4 Inzichten in trainerschap’ en ‘Bijzonder gedrag op te training’. Hierdoor kunnen zij met nog meer plezier hun sporters begeleiden.

Alle Capelse sportcoaches kunnen via hun verenging deze week een aardigheidje van Sportief Capelle verwachten. Hiermee onderstreept Sportief Capelle zowel het belang van de sportcoach als de waardering voor hun inzet.