Zoekresultaat

Capelse Sportweek: 20 t/m 29 september

Capelse Sportweek: 20 t/m 29 september

Tijdens de Nationale Sportweek, van 20 t/m 29 september #NSW2019, staat heel Nederland in het teken van bewegen en sporten. De Nationale Sportweek is onderdeel van de Europese Week van de Sport.


Sport bepaalt mede wie we zijn, wat we doen, waar en wanneer. En vooral ook, met wie we dat doen. Deelnemen aan sport betekent vaak deelnemen aan de maatschappij. Sportclubs spelen daarbij een cruciale rol en zijn een ontmoetingsplek voor allerlei mensen. We winnen veel met sport. Sportbonden, clubs, scholen, sportfederaties en gemeenten maken dit mede mogelijk. Daarom wordt de NOC*NSF  Nationale Sportweek al 16 jaar georganiseerd! 

Ook in Capelle aan den IJssel gaan we dit breed onder de aandacht brengen. Met de Capelse Sportweek! We willen hiermee zo veel mogelijk mensen inspireren om een leven lang te genieten van plezier van sport. We gaan tijdens deze week dus lekker met zijn allen sporten en bewegen. Van 20 tot en met 29 september zetten dit jaar vele clubs, bonden, gemeenten en andere organisaties hun deuren open en/of organiseren activiteiten.


Kortom, een perfecte kans om gemakkelijk nieuwe sporten uit te proberen en samen sportplezier te beleven. Doe je ook mee? 


Ben je een vereniging, club of wil je ook een sport onder de aandacht brengen?
Organiseer een ‘open training’ of activiteit voor de doelgroep die je graag aan jou wilt binden. Dit is namelijk waarom wij het doen. Wij willen de verenigingen ondersteunen, hen een podium geven. We willen dat kinderen, volwassenen en senioren daar kennis mee maken en interesse in zo’n club krijgen.

Meld je als sportaanbieder alvast aan bij Sportief Capelle. Wij zullen breed inzetten op onze Capelse Sportweek in de communicatie en het Capelse aanbod in het voetlicht zetten.

Aanmelden is gratis en kan tot en met 25 augustus via dit online formulier.