Zoekresultaat

Avond4Daagse 2019

Avond4Daagse 2019

De organisatie heeft het afgelopen jaar niet stil gezeten: alle routes zijn volledig vernieuwd! Zowel de 5km als de 10 km routes voeren de wandelaars gedurende de week door vrijwel alle Capelse wijken en groengebieden. Ook zijn er nog meer leuke extra’s voor de deelnemers geregeld. Er worden dit jaar dan ook 1250 deelnemers verwacht.

De deelnemers kunnen vier van de vijf avonden wandelen om de felbegeerde wandelvierdaagse medaille te bemachtigen. De deelnemers kunnen zelf kiezen welke vier van de vijf dagen men wandelt of dat men vijf dagen op rij meewandelt.

Iedere avond kan er van 18:30 tot 19:30 gestart worden.

Op de afsluitende avond van 21 juni is er tevens een door ons georganiseerde sportmarkt! Hier presenteren diverse Capelse sport- en beweegaanbieders zich door middel van clinics en markkraampjes aan zowel de deelnemers als de (groot-)ouders die vooral de deelnemende basisschoolkinderen massaal komen ontvangen. De sportmarkt is van 19:00 tot 21:00 uur.

Alle activiteiten gedurende deze week vinden plaats vanaf of bij Hockey Club Capelle aan de Capelseweg 33 in Capelle aan den IJssel.

De deelname kosten zijn bij de voorverkoop: €4,50.

De deelname kosten zijn op de eerste- en tweede avond €5,00

De voorverkooppunten en de algemene informatie zijn te vinden op de website van de Capelse Avond Vierdaagse http://www.a4dcapelle.nl/.