Zoekresultaat

Nieuws

14-12-2018  |  Accommodaties in de kerstvakantie

In de kerstvakantie hebben wij nog volop plek in onze sporthallen en gymzalen en ook jíj kunt ze gebruiken. De beschikbaarheid bekijken én een reservering maken, gaat heel gemakkelijk via deze link.    

Lees meer

12-12-2018  |  Outdoor Valley op Sport en Fun Dorp

Hoe zou deze klimwand eruit zien met kinderen? Bijvoorbeeld met jouw kind (of kleinkind, neefje, buurmeisje). Wil je dat weten? Kom dan vooral op  woensdag 2 januari naar ons Sport & Fun Dorp in Sporthal De Lijster.  Daar zullen 's middags namelijk medewerkers van Outdoor Valley aanwezig zi...

07-12-2018  |  Sport en Fun Dorp Kerstvakantie

Ook in het nieuwe jaar organiseren wij weer twee Sport & Fun Dorpen. In de kerstvakantie gaan de deuren van de sporthal open op 2 & 3 januari. Kinderen kunnen zich uitleven op de diverse opblaasattracties; springkussens, stormbaan, voetbalkooien en nog veel meer leuks!

Lees meer

07-12-2018  |  Scoren met je club

De sportwereld in Nederland is volop in beweging en Sportief Capelle doet lekker mee! In de zomer periode hebben alle grote spelers van op sportgebied zoals het NOC*NSF en het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, gezamenlijk het Nationale Sportakkoord opgemaakt. Daarin zijn zes hoof...

Lees meer

05-12-2018  |  Sportcomplex/Zwembad

Binnenkort start in Capelle aan den IJssel de bouw van het nieuwe sportcomplex aan de Alkenlaan/Pelikaanweg. Het betreft een gebouw waar zwembad en sporthal worden gecombineerd in één complex. Verder lezen doe je hier.

Lees meer
5 van 1192 |