Zoekresultaat

Nieuws

19-10-2018  |  Ik geef het stuur aan

Alwéér een prachtige dag voor een ritje op onze duofiets in onze reeks 'Ik geef het stuur aan'.  Josien van Capelle haalt haar beweegmaatje op bij het ASVZ in Schollevaar om samen naar het Schollebos te gaan. 

Lees meer

15-10-2018  |  Wandelgroep voor iedereen

Elke vrijdagmiddag om 13.00 uur vertrekt er een groep wandelaars voor een wandeling van ongeveer een uurtje waarbij het tempo aangepast wordt aan de snelheid van de deelnemers. Iedereen kan meelopen, ook als u met een rollator loopt.

Lees meer

12-10-2018  |  Heroes of the Cruyff Courts

Dertien enthousiaste jongeren van het Zadkine Start College die de richting Sport en dienstverlening hebben gekozen zitten middenin het project ‘Heroes of the Cruyff Courts’ project van de Johan Cruyff Foundation. Ze gaan met elkaar een toernooi organiseren voor kinderen van 8 tot 12 jaar op ...

Lees meer

12-10-2018  |  Wijksporter van de maand

De eerste wijksporter van de maand van het nieuwe schooljaar is bekend! Sport & Beweeg coaches kiezen elke maand tijdens de wijksportactiviteiten een deelnemer uit die in het zonnetje gezet wordt. Een deelnemer die opvalt in goed gedrag ontvangt de titel ‘wijksporter van de maand’.

Lees meer

11-10-2018  |  Coming Out Day

Ieder jaar is er op 11 oktober Coming Out day, waarbij er aandacht is voor het uitkomen voor de seksuele geaardheid en identiteit. De 13 grote Capelse verengingen met een jeugdafdeling zijn uitgenodigd om mee te doen aan de REGENBOOGACTIE. 

Lees meer
5 van 1164 |