Zoekresultaat

Nieuws

19-08-2019  |  Wijksport nieuwe schooljaar

Wijksport is er ook weer in het nieuwe schooljaar De schoolvakantie is bijna weer voorbij. Alle kinderen gaan weer naar school, en wat is nou leuker dan na schooltijd sporten met je vrienden uit de wijk?

Lees meer

17-08-2019  |  Inhalen Korfbal Zomerpaspoort

In de eerste week van de zomervakantie is de korfbal clinic, als onderdeel van het Zomerpaspoort, afgelast vanwege de hitte. Deze week gaat de clinic alsnog plaatsvinden! Kinderen van 4 t/m 12 jaar kunnen gratis deelnemen aan deze clinic. Je hoeft je niet aan te melden, je kan gewoon komen. Waa...

Lees meer

17-08-2019  |  Diabetes info en wandelen

Speciaal voor diabeten wordt er op 21 september een info-ochtend georganiseerd in Capelle Schollevaar. Caras Voeding legt uit hoe je door anders te eten je bloedsuikerspiegel gezond houdt en wellicht toe komt met minder medicatie. Schrijf je direct in!

Lees meer

25-07-2019  |  Cultuur@Cruyffcourts gecanceld vandaag

Helaas gaat vanwege de hitte, ook in de gymzaal, Cultuur@Cruyffcourts niet door vandaag (donderdag 25 juli). Alle activiteiten zijn gecanceld. Betreft Panna knock out en Freestyle dansen. Natuurlijk zijn we volgende week weer van de partij met alle activiteiten op maandag, dinsdag en donderdag! ...

Lees meer

24-07-2019  |  Korfbal Zomerpaspoort afgelast

    Vanwege code rood, gaat de clinic korfbal donderdagmiddag niet door. Let op betreft een activiteit van het zomerpaspoort! Betreft: Korfbal KCC,Donderdag 25 juli, 16.00-17.00 uur   Een nieuwe datum volgt zo snel mogelijk!!!

Lees meer
5 van 1279 |