Zoekresultaat

Zomerpaspoort Honkbal

Zomerpaspoort Honkbal

In de zomervakantie kun je allemaal stempels voor in je zomerpaspoort verzamelen!

Er zijn diverse sportactiviteiten in Capelle waar jij aan mee kunt doen. Deelname is helemaal gratis, en vooraf aanmelden is niet nodig. Je kunt dus in sportieve kleding naar de activiteit komen, waar je door de sportvereniging opgevangen wordt.

Je kunt daar kennis maken met allerlei verschillende sporten en na afloop krijg je een stempel in je zomerpaspoort.

Honkbal

Euro-Stars

Dinsdag 23 juli

15.00-17.00uur

Honkbalvereniging Euro Stars

Capelseweg 37

Verzamel een stempel in je zomerpaspoort!


Honkbal (in het Engels: baseball) is een team- en balsport die vooral populair is in de Verenigde Staten, Canada, Mexico, de Cariben en in grote delen van Azië. Honkbal wordt ook wel America's Favorite Pastime genoemd.

Honkbal is een van de meest gespeelde sporten ter wereld. In Europa is het een van de minder populaire sporten. In Nederland honkballen er ongeveer 25.000 tot 30.000 mensen. In de Verenigde Staten spelen miljoenen mensen honkbal.


Jullie kunnen deze sport nu uitproberen op de honkbalvelden van Euro-Stars. De les wordt gegeven door de honkbalvereniging op sportpark Schenkel.


De sport is leuk voor kinderen vanaf 4/5 jaar!


Als je drie stempels hebt verzameld, kun je hiermee gratis naar het Sport & Fun dorp in Sporthal Schenkel. Vergeet je paspoort niet mee te nemen naar het Sport & Fun dorp.


Voor de informatie over het Zomerpaspoort klik hier.