Zoekresultaat

Zomerpaspoort Golf

Zomerpaspoort Golf

In de zomervakantie kun je allemaal stempels voor in je zomerpaspoort verzamelen!

Er zijn diverse sportactiviteiten in Capelle waar jij aan mee kunt doen. Deelname is helemaal gratis, en vooraf aanmelden is niet nodig. Je kunt dus in sportieve kleding naar de activiteit komen, waar je door de sportvereniging opgevangen wordt.

Je kunt daar kennis maken met allerlei verschillende sporten en na afloop krijg je een stempel in je zomerpaspoort.

Verzamel een stempel in je zomerpaspoort!


Er zouden verschillende soorten sporten als voorloper van het huidige golfspel worden beschouwd. In oude geschriften van Egyptenaren, Perzen, Grieken en Romeinen zijn verwijzingen te vinden naar verschillende spelvormen die op het golf leken. Sporten als hockey, polo en croquet zouden uit golf ontstaan kunnen zijn.


Het staat in ieder geval vast, dat golf niet plotseling ontstaan of uitgevonden is. Golf heeft zich ontwikkeld volgens een geëvolueerd proces dat tot op de dag van vandaag voortduurt.

Jullie kunnen deze sport nu uitproberen bij de golfclub aan de ’s-Gravenweg 311. De golf clinic wordt verzorgd door Golfclub Capelle. Tijd: 10:30-11:30 uur.

 

De sport is leuk voor kinderen vanaf groep 5.

 

Helaas kun je na deze datum niet meer naar het Sport & Fun dorp. De laatste openingsdag van het Sport & Fun dorp is al geweest. Dit is echt een bonus les op het gehele zomerprogramma.

 

Maar niet getreurd, als je hierna een volle stempelkaart hebt, en je hebt meegedaan met Tennis en/of Golf, mag je bij ons op kantoor een mooie sleutelhanger komen halen van onze mascotte ‘Sporty’.


Klik hier voor info over het Zomerpaspoort