Zoekresultaat

Sport & fundorp

Sport & fundorp

Dag twee van deze sportieve vakantieactiviteit, welke Sportief Capelle in de kerstvakantie organiseert. Twee dagen lang, op woensdag 3 en donderdag 4 januari kunnen de kinderen weer komen sporten en spelen. Ook deze keer is er weer genoeg te doen: er zijn springkussens, een stormbaan, klim- en klauterparcours, voetbal, dansplaten en nog veel meer.

Van 10.00 tot 12.00 is het sport & fundorp speciaal geopend voor de jongste jeugd tot en met zes jaar. Vanaf 12.00 is het dorp geopend voor alle kinderen tot en met 12 jaar. Uiteraard mogen de bezoekers die in de ochtend al zijn komen spelen ook in de middag blijven. 

Naast de sport- en spelactiviteiten is op woensdag (3 januari) vanaf 12.00 een LEGO workshop gepland. De fantasie mag aan de slag. Op de donderdag (4 januari) kunnen de kinderen vanaf 12.00 op ontdekkingsreis in het Science Lab, waar allerlei proefjes gedaan kunnen worden. 

Het sport & fundorp vindt plaats in sporthal De Lijster (Lijstersingel 20) in Capelle aan den IJssel. De entree bedraagt €4,- per kind. Kinderen tot twee jaar en de begeleiders van de kinderen krijgen gratis toegang. Pinnen is mogelijk, graag zelfs.