Zoekresultaat

Fitheidstest Schollevaar

Fitheidstest Schollevaar

De Fitheidstest is onderdeel van het programma 'Sportieve Herfst'. De test, welke volledig gericht is om het algemeen dagelijks handelen, wordt afgenomen onder professionele begeleiding. De resultaten worden meteen na de test met u besproken.

Maandag 21 oktober 2019
Kosten : € 5,-
Locatie: Sportzaal Schollevaar, Gong 1


Voldoende bewegen is goed voor iedereen, dat hoeven wij u waarschijnlijk niet meer te vertellen. Bewegen houdt het lichaam in vorm, verhoogt de stofwisseling, is een basis voor sociale contacten, vermindert stress en het is ook gewoon… leuk! 

Kortom: bewegen maakt een mens gelukkiger.


Dit jaar zal voor de vijfde keer de Fitheidstest voor mensen van 60 jaar en ouder in Capelle aan den IJssel worden georganiseerd. U kunt deelnemen en zo inzicht krijgen in uw fitheid. De test wordt georganiseerd en uitgevoerd door Sportief Capelle.

 

De test wordt afgenomen onder professionele begeleiding. De onderdelen van de test zijn volledig gericht op de algemene dagelijkse handelingen. De resultaten worden meteen na de test met u besproken. Als u het op prijs stelt, kunt u ook leefstijladviezen krijgen. Ook kunt u antwoorden krijgen op vragen zoals: Beweeg ik genoeg en hoe is het gesteld met mijn uithoudingsvermogen? Ik sport niet omdat ik lichamelijke klachten heb, maar welke manier van bewegen kan ik nog wel? Is het voor mij medisch verantwoord om te sporten en bewegen?

 

De Fitheidstest vindt in iedere wijk plaats, maar wordt verspreid over het hele jaar aangeboden. Deze dag zijn we aanwezig in de wijk Schollevaar.

Om deel te nemen aan de test wordt een eigen bijdrage van € 5,- gevraagd.


Aanmelden kan hier.

U kunt zelf (op basis van beschikbaarheid) uw tijdstip kiezen.

  • Tussen 10.00 en 12.00 uur
  • Tussen 13.00 en 15.00 uur
  • Tussen 15.00 en 18.00 uur
  • Tussen 18.00 en 19.30 uur


Op de bevestiging die u ontvangt, staat uw definitieve tijdstip beschreven.

Klik hier voor een overzicht van alle activiteiten van Sportieve Herfst.