Zoekresultaat

Verhuur

Sportief Capelle beschikt over verschillende sportaccommodaties. Er zijn diverse sportparken, sporthallen en gymzalen. De gemeentelijke binnensportaccommodaties worden primair gebruikt door het basis- en voortgezet onderwijs. Daarnaast zijn de binnensportaccommodaties beschikbaar voor gebruik door (sport)verenigingen, instellingen en particulieren.

Wilt u een sportaccommodatie huren? Klik dan hier voor het online verhuursysteem van Sportief Capelle.

De algemene voorwaarden vindt u hier.

Tarieven
De tarieven voor het huren van een accommodatie zijn afhankelijk van het tijdstip, het type gebruiker en de aard van de activiteit. Hieronder vindt u een overzicht van de tarieven.
Klik hier voor een overzicht van de gebruikersgroepen en bijbehorende tarieven voor de binnensportaccommodaties.
Klik hier voor een overzicht van de gebruikersgroepen en bijbehorende tarieven voor de buitensportaccommodaties.


Servicebeheer/klachten

Sportief Capelle streeft naar kwalitatief goede sportaccommodaties, welke de inwoners van Capelle aan den IJssel in staat stellen om op een fijne en veilige manier hun sport te beoefenen. Mocht u desondanks ontevreden zijn over een sportaccommodatie dan vernemen wij dit graag.

Scholen en verenigingen die gebruik maken van de sporthallen en gymzalen kunnen eventuele klachten melden via het programma Servicebeheer. Gebruikers van de buitensportaccommodaties en overige huurders kunnen een klacht melden per e-mail via verhuur@sportiefcapelle.nl.

De diversiteit van accommodaties